Poslední soutěže letošního roku:
pozor, hrajeme o mobilní telefony!

Poslední soutěže letošního roku:
pozor, hrajeme o mobilní telefony!

15. 12. 2014
čtenáři čtenáři
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Šimková
Tak to jsem ráda, protože já určitě neseženu moc palců. Nevím, kde se takové stovky palců berou.
Zuzana Pivcová
Ahoj, i60, na fotosoutěž se těším, nikoliv na vlastní účast, ale na snímky jiných. Vím, že focení po stránce kvality není má silná stránka, takže pokud něco zveřejním, pak jedině proto, že k tomu mám svůj niterný vztah. Přeji všem pěknou zábavu, vždyť o tu jde, a ne o řevnivost.
Miluše Hasenohrlová
Vážená redakce,děkuji za další fotosoutěž.Já sice terno s mým "stoletým"digi foťáčkem neudělám,ale ráda si prohlížím dokonalé fotečky.Celkově sleduji dění na tomto portále i když se moc nezapojuji.Takto mi sledování vyhovuje,hlavně na chatu.Do dalšího roku přeji mnoho pěkných nápadů a spokojené čtenáře.
Hana Rypáčková
Omyl.Vítěze vybere redakce, ale musí mít 30 hlasů.Ať tam je třeba Santa Klauz, ale měla by být jména autorů skrytá. I když tady se stejně nasměrují: Dej hlas koni, co vyplazuje jazyk. Fotka dne je lepší.Tam se i něco naučíme, můžeme se oslovit, jak to bylo foceno, kdy a za jakých podmínek, se stativem, či z ruky?Je to ovšem jen můj názor. Jsem dvouletý začátečník a tady, kde se mi opravdu líbí, jsem jen od října.
Miroslav Štorch
Tak nám do soutěží zase pronikají recesistky s fiktivnímy jmény Lidka Čarodějka a neznámá "známá" jména, která přes známé vyhánějí počty hlasů u fotograficky slabších snímků. Naštěstí stejně rozhodne redakce a ne zmanipulované počty hlasů. :-)
Olga Štolbová
Také jdu poděkovat. Děkuji úplně všem - redakci, že se o nás stará, těm ,co píší, i těm, co jen čtou a nakukují, ale hlavně děkuji za pohodu, na které pracujeme skoro všichni podle svých sil a přeju nám všem, ať to tak zůstane.
Miluše Převrátilová
Všem výhercům blahopřeji a redakci děkuji za další nabídku soutěží. Vaše soutěže jsou pro nás další výzvou a i radostí z toho, že se můžeme se všemi podělit o své zážitky, napsané v podobě článku, prózy a poezie či vyfotografované apod.
Soňa Prachfeldová
Milá redakce, děkuji moc za výhru, vrátila jsem se z FL a s radostí jsem se dozvěděla, že patřím mezi šťastlivce, uvidíme co to se mnou udělá. Krásný předvánoční týden přeji všem !
Hana Šorejsová
Též chci tímto ke konci roku poděkovat redakci a hlavně , jak jsem již uvedla , ať sklízí dobré ovoce, patří ji za to dík !
Jana Šenbergerová
Blahopřeji všem, na které se usmálo štěstí, a také děkuji redakci za neúnavnou starost nejen o fungování portálu, ale také o zábavu, poučení i potěšení, které nám tím umožňuje.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%