Poslední soutěže letošního roku:
pozor, hrajeme o mobilní telefony!
15. 12. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Šimková
1.1.2015 15:00
Tak to jsem ráda, protože já určitě neseženu moc palců. Nevím, kde se takové stovky palců berou.
Zuzana Pivcová
15.12.2014 13:13
Ahoj, i60, na fotosoutěž se těším, nikoliv na vlastní účast, ale na snímky jiných. Vím, že focení po stránce kvality není má silná stránka, takže pokud něco zveřejním, pak jedině proto, že k tomu mám svůj niterný vztah. Přeji všem pěknou zábavu, vždyť o tu jde, a ne o řevnivost.
Miluše Hasenohrlová
15.12.2014 12:43
Vážená redakce,děkuji za další fotosoutěž.Já sice terno s mým "stoletým"digi foťáčkem neudělám,ale ráda si prohlížím dokonalé fotečky.Celkově sleduji dění na tomto portále i když se moc nezapojuji.Takto mi sledování vyhovuje,hlavně na chatu.Do dalšího roku přeji mnoho pěkných nápadů a spokojené čtenáře.
Hana Rypáčková
15.12.2014 12:27
Omyl.Vítěze vybere redakce, ale musí mít 30 hlasů.Ať tam je třeba Santa Klauz, ale měla by být jména autorů skrytá. I když tady se stejně nasměrují: Dej hlas koni, co vyplazuje jazyk.
Fotka dne je lepší.Tam se i něco naučíme, můžeme se oslovit, jak to bylo foceno, kdy a za jakých podmínek, se stativem, či z ruky?Je to ovšem jen můj názor. Jsem dvouletý začátečník a tady, kde se mi opravdu líbí, jsem jen od října.
Miroslav Štorch
15.12.2014 12:17
Tak nám do soutěží zase pronikají recesistky s fiktivnímy jmény Lidka Čarodějka a neznámá "známá" jména, která přes známé vyhánějí počty hlasů u fotograficky slabších snímků. Naštěstí stejně rozhodne redakce a ne zmanipulované počty hlasů. :-)
Olga Štolbová
15.12.2014 10:49
Také jdu poděkovat. Děkuji úplně všem - redakci, že se o nás stará, těm ,co píší, i těm, co jen čtou a nakukují, ale hlavně děkuji za pohodu, na které pracujeme skoro všichni podle svých sil a přeju nám všem, ať to tak zůstane.
Miluše Převrátilová
15.12.2014 09:38
Všem výhercům blahopřeji a redakci děkuji za další nabídku soutěží. Vaše soutěže jsou pro nás další výzvou a i radostí z toho, že se můžeme se všemi podělit o své zážitky, napsané v podobě článku, prózy a poezie či vyfotografované apod.
Soňa Prachfeldová
15.12.2014 08:56
Milá redakce, děkuji moc za výhru, vrátila jsem se z FL a s radostí jsem se dozvěděla, že patřím mezi šťastlivce, uvidíme co to se mnou udělá. Krásný předvánoční týden přeji všem !
Hana Šorejsová
14.12.2014 21:44
Též chci tímto ke konci roku poděkovat redakci a hlavně , jak jsem již uvedla , ať sklízí dobré ovoce, patří ji za to dík !
Jana Šenbergerová
14.12.2014 21:23
Blahopřeji všem, na které se usmálo štěstí, a také děkuji redakci za neúnavnou starost nejen o fungování portálu, ale také o zábavu, poučení i potěšení, které nám tím umožňuje.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA