Poslední soutěže letošního roku:
pozor, hrajeme o mobilní telefony!
15. 12. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Miroslav Štorch
14.12.2014 20:40
Jak říká známé heslo : " Kdo nehraje - nevyhraje." Tady to mimo času a trocha námahy nic nestojí. A je kolem toho dost zábavy. Redakce se snaží, ale my všichni také. Kdo umí sehnat sponzory a ceny, tak je šikovný. Díky všem v redakci a produkci :-)
Libuše Křapová
14.12.2014 20:36
Všem výhercům upřímně gratuluji. Hanko, nejsi náhodou abstinent? :-) že bych to vzala za tebe :-) Taky by se mi líbila ta stavebnice pro vnuka. Ale ty ostatní ceny taky nejsou k zahození. Škoda, nemám štěstí - ve hře, jinak si nestěžuji. A redakci taky přeji všechno nejlepší, opravdu to musí dát všechno hodně práce .
Hana Rypáčková
14.12.2014 20:15
Taky se redakci obdivuji, je s tím taková práce! Ale vyhrála jsem rum v té nejlehčí tipovačce, při které je nápověda a b c .A dokonce jsem se odhodlala poprvé! Moc děkuji za šťastnou ruku.Ráda se do toho exkluzivního obchodu v Karlíně podívám.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA