Ilustrační foto: pixabay.com
Vánoční autobus
19. 12. 2014Nosím v sobě příběh trošku jako z jiného světa, kouzelný, a přesto pravdivý. Byl předvánoční čas. Ve velkých nákupních centrech bujel předvánoční shon, s rizikem, že už stejně nebude čas vše stihnout.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Faldynová
13.12.2020 11:24
Škoda, že se letos nesmí zpívat, mohli bychom založit novou tradici! Kdo by měl odvahu v autobusu začít "Narodil se Kristus Pán"?
Marie Magdalena Klosová
12.12.2014 22:06
Moji milí,vždy mě ubezpečíte,že jsem tady "na správné adrese".Na jinou ani nemám v úmyslu jít a z této mě jen tak někdo nevypudí.Mám tady "své jisté".Mnohokrát děkuji za přízeň a přeji si /nám/,aby to tak zůstalo.Vaše mm
Zuzana Pivcová
12.12.2014 19:03
To musel být úžasný zážitek, protože nervózní cestující na sebe v dopravních prostředcích moc příjemní nejsou. Já jsem jednou před lety zažila velmi originální veselou průvodčí v autobuse v Berlíně, která bavila cestou lidi stylem: No, jestli nás ten pán, který chce za každou cenu předjíždět, přece jen pustí, tak možná stihneme ještě tu křižovatku na zelenou...atd. Lidi to bavilo a nejednou byli všichni uvolnění a veselí. Díky za předvánoční nadílku.
Marie Novotná
12.12.2014 18:18
Také mi vyhrkly slzy.O vánocích bývám,,naměkko".Připomělo mi to zájezdy.Často se zpívalo,hlavně při cestě domů a harmonikář,někdy i jiný hudebník,neměl pauzy.Moc hezké.
Miroslav Štorch
12.12.2014 18:07
Moc hezky jste to napsala a potěšila čtenáře. Něco podobného, ne tak poetického jsem viděl na několika video-klipech. Někdo se začne smát a strhne ke smíchu ostatní okolo. Smích je zdravě nakažlivý. Jedno video bylo i z autobusu, ale to nemám. Malá ukázka pro pobavení https://www.youtube.com/watch?v=Wk9-gkT2bI8 Se zpěvem a tncem je to podobné. To je vyzkoušené.
Jiří Provazník
12.12.2014 16:57
Milá paní MM. Na to nelze nereagovat. Vaše slova způsobují mnohé. A snad i to, že ta moje plynou tak lehce. Jistě, jdou ze srdce. Safra, zdá se mi, že nějak hůř vidím. To nic, to jsou jen slzy.
Olga Štolbová
12.12.2014 15:49
Magdalenko, krásné - také jsem zaslzela, něco takového bych chtěla zažít. Jen bych nemohla zpívat, protože bych brečela štěstím a začala věřit, že jsme všichni hodní a že se máme rádi. Díky za tohle úžasné povídání. *****
Lidmila Nejedlá
12.12.2014 15:44
Milá Magdalenko, mám dvojí potěšení. Že jsi stále tady a že jsi napsala tak hezký vánoční příběh. Díky.
Marie Magdalena Klosová
12.12.2014 14:49
Děkuji všem milým lidem za milá slova.I mně ta vaše vhánějí slzy do očí.To je ten adventní čas.Mé zvláštní poděkování panu Jiřímu,který se vždy objeví v pravou chvíli a svými láskyplnými slovy mě pohladí na duši.Vážím si toho.
Jana Šenbergerová
12.12.2014 13:36
Mám ráda spontánní akce, kdy se člověk ocitne při zrodu něčeho hluboce lidského. Jako když vytryskne pramen nebo se zrodí studánka uprostřed hlubokých lesů. MM, ty umíš! :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA