FOTOHÁDANKA TÝDNE:
vítězí Květa Křivohlávková
12. 12. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Redakce i60
14.12.2014 21:16
Paní Křivohlávková, výhra samozřejmě patří Vám a Vám bude také doručena. Kdo umí, ten umí.
Květa Křivohlávková
13.12.2014 23:43
Paní Jiřinko,ale já nevím jestli odpovídám dobře a kolik lidí už psalo, takže je jedno kdy odpověd posílám a jestli chcete tuto výhru, já vám ji klidně nechám, jestli mě tu čte pořadatel - ka prosím jestli můžete kontaktujte paní Votavovou a výhru jí dejte, má to Ježíška ode mne :) Moc děkuji !!
Květa Křivohlávková
13.12.2014 15:22
Děkuji, doufám, že se na mě nezlobíte, to by mě kvůli soutěži mrzelo, a já sama nikdy nevím jestli to je správně, a věřte mi, že to také hledám podle klíčových slov, barvy...., hezký den přeji
Hana Rypáčková
13.12.2014 11:05
Blahopřeji Květě k opětovnému vítězství.Je fakt dobrá. Naschvile jsem vážně hledala- to musí být ale pěkná vykopávka -ta fotka... Žádné výškové budovy a fotka z boku......
Chtěla jsem sem vložit výsledky hádanky a objevovaly se po kliknutí už příspěvky. Proto jsem to tam před jedenáctou napsala.Chce to opravit.Díky.
Zdenka Žichovská
12.12.2014 10:34
1.Obří kolo Riesenhrad ve Vídeňském zábavním parku Prater
2.Tennesse State Capitol
3.Klostrmanova rozhledna, na hoře Javorník, na Šumavě.
Miluše Hasenohrlová
11.12.2014 22:38
1.obří kolo Riesenrad,Prater Vídeň
2.Nashville v USA
3.Klostermannova rozhledna na kopci Javorník
LENKA VORÁŘOVÁ
11.12.2014 22:21
1. RiesenRad Prater, Vídeň (Rakousko)
2. Nashville, USA - Capitol
3. Klostermannova rozhledna na Javorníku
Květa Křivohlávková
11.12.2014 21:50
1) Horské kolo, Prater Vídeň, Rakousko
2) Nashville v Tennessee (Tennessee State Capitol)
3) Klostermannova rozhledna na Javorníku u Stachů
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA