Podáváme trestní oznámení
kvůli poškození dobrého jména
10. 12. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Šorejsová
10.12.2014 20:29
Dobrý večer, dorazila jsem z krásné Besídky, mých vnoučat. Toto je hořkost, a příznak ubohých lidí, co udělaly, ale já oznamuji, že jsem též tento email dostala, mohu přeposlat redakci. Nehoráznost ! Hloupost těch žen je dovedla ke zlu.
Miroslav Štorch
10.12.2014 19:43
Paní Vando - chápu, že jste rozčilená po nepříjemných mailech, kterí jsme my nedostali - ty dostal jen okruh známých. Akci s falešným mailem redakce a doménou @seznam.cz považuji za podvodnou a podlou, ale v působení na ostatní za opravdu malichernou ve významu slova http://cs.wiktionary.org/wiki/malichern%C3%BD tj. nemá velký dopad - naopak jen podráždí dotčené.
VANDA Blaškovič
10.12.2014 19:23
Pane Štorchu, to jste tedy nepochopil. Tady se opravdu nejedná o malicherné intriky. To by redakce nepodala trestní oznámení. Je to záludnost a podlost nejvyššího kalibru. Takže žádné malicherné intriky. Važte prosím své názory. Děkuji. Mě se to totiž týká a není to legrace..
VANDA Blaškovič
10.12.2014 18:49
Jistě že jsem tento podvržený mail také obdržela. I já si schovávám zaslené vyhrožující maily dotyčné paní a její nabádání k založení falešné identity ke "špehování" kolegyň . Všichni víme o koho se jedná. Vyrazila jsem s tou paní doslova internetové dveře. Jsem ochotná se připojit k žalobě.
Marie Novotná
10.12.2014 18:30
Nechápu lidi,ktrerým dělá dobře jiným škodit.Věřím,že tento portál zůstane tím Naším i nadále se vším jak je dosud.Děkuji za tento portál.
Eva Mužíková
10.12.2014 18:12
Když mi, jako jedné z vás přišel ten " varovný" email, nechápala jsem, k čemu se redakce snížila. Vzhledem k jen těm nejlepším zkušenostem, které s redakcí mám, mi to prostě nějak nesedlo. Po otevření I60, mi bylo rázem jasno... Dagmaro, hezky jste to vystihla, jméno se dá změnit, ale fotka??? No, třeba se ještě dočkáme dalšího překvapení, co takhle fotka holé snědé zadnice???
Dagmar Vávrová
10.12.2014 17:06
Konečně snad bude klid. I když by se některá z dam přihlásila opět pod jiným jménem, tak tady nemůže vystavovat okázale své vlastní fotografie. To je nejvyšší trest.
Miroslav Štorch
10.12.2014 15:06
Naštěstí naše mailové adresy nejsou běžně dostupné, a tak pomlouvačná kampaň zasáhne asi jen malý okruh známých jmenované. Kdo zná kvality serveru i60-ky, tak se nenechá ovlivnit malichernými intrikami. Kdo seje vítr, tak musí počítat s tím, že sklidí bouři.
Jana Šenbergerová
10.12.2014 14:33
Od chvíle, co se tu jmenované osoby objevily, začaly problémy. Byla jsem u toho a za sebe mohu říct, že náš server rozhodně nehodlám ztratit. Jsem na straně redakce a děkuji, že bude bojovat za nás všechny, kterým se tu líbí. Hned jsem nakoukla, zda nemám v poště uvedený mail. Nic takového mi nepřišlo. Nikdy bych nevěřila, že lidé, kteří už by mohli mít rozum, dovedou být tak zlí. Nedejme se!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA