Několik starších fotek z roku 2012 mi připomělo, jak může vypadat zima. A protože datum na fotkách je právě aktuální, tak je dávám k nahlédnutí i jiným. Snad připomenou atmosféru zasněžené zimy.
Fotogalerie: U nás v zimě 2012
10. 12. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Kolářová
30.12.2014 19:59
Nemám zimu ráda, ale v PC se vždy ráda podívám na kouzelnou zimní foto pohádku.
Marie Novotná
28.12.2014 19:53
Hurá,konečně ta okolkovaná žádost dorazila na správnou adresu,jen toho patřičného zboží je nedostatek.Tak snad po novém roce dostanou nové zboží a víc :))
Radovan Cakl
12.12.2014 08:47
Dobré ráno. Teď mě napadá, neposílala jste tu žádost přes ČP!?! To by mohli doručit až na Velikonoce ;-))
Radovan Cakl
11.12.2014 16:42
Paní Novotná, tak jsem to dal na svůj profi. Lehce jsem prosvětlil popředí a zvýšil saturaci oblohy. Máte tam orig. i upravenou pro porovnání
Libuše Křapová
11.12.2014 16:20
Krásné, zasněžené, romantické..., mám ráda sníh čtrnáct dní v roce na Vánoce. Fotky jsou moc hezké :-)
Marie Novotná
11.12.2014 16:15
Pane Cakl,pokusím se poslat okolkovanou žádost tam ,,nahoru"s těmito fotkami.Možná už zapoměli ,že mají poslat nám na zem něco bílého v podobě sněhu. :)Námitky k úpravě fotek určitě nemám.Originál je oříznutý ,protože tam byl datum.
Radovan Cakl
11.12.2014 15:56
Tohle byste měla poslat "nahoru", asi už zapomněli, jakou zimu mají pro nás namixovat. Zasněžená krajina a nízké slunce, to je paráda. Je škoda této kombinace nevyužít a nepohrát si s fotkou. Jestli nemáte námitky, dovolil bych si upravit třeba tu první v protisvětle a nabídnul bych Vám ji na ukázku na svém profilu.
Radovan Cakl
11.12.2014 15:19
Tohle byste měla poslat "nahoru", asi už zapomněli, jakou zimu mají pro nás namixovat. Zasněžená krajina a nízké slunce, to je paráda. Je škoda této kombinace nevyužít a nepohrát si s fotkou. Jestli nemáte námitky, dovolil bych si upravit třeba tu první v protisvětle a nabídnul bych Vám ji na ukázku na svém profilu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Do Bílého domu, úřadu prezidenta USA, nastupuje Donald Trump. Je to podle vás dobře nebo špatně?
Určitě dobře, nejen pro USA, ale i celý svět
Možná dobře pro USA, ale pro Evropu už méně
Není to dobře ani pro USA, pro Evropu už vůbec ne