Fotogalerie: Život v zahradě
8. 12. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Olga Štolbová
10.12.2014 10:27
Radku, úžasné. Souhlasím se všemi předchozími pochvalnými komentáři. Ani nevím, co ještě jiného napsat. Obdivuju a smekám...
Zdenka Žichovská
9.12.2014 22:39
Nádherné fotky, takhle bych to také někdy chtěla umět. Zlatohlávek je krásný brouček, ale nesmí jich být na zahradě moc. U mně se letos přemnožili a móóóc jim chutnala máta.....
Eva Balúchová
9.12.2014 22:30
Že máte nádhernou zahradu,to už jsme věděli.Jsem překvapena kolik živočichů vám tam žije.Už chybí jenom had a ten tam naštěstí nebyl. :-)
Máš nádherné fotky a chválím tvoje vědomosti co se týká všech "spolubydlících" u vás na zahradě.
Eva Mužíková
9.12.2014 21:47
Radku, konečně jsem si v klidu vychutnala Tvé fotečky. Kvalita je jistě prvotřídní, to moc nepoznám, ale OBSAH, ten mne opět dostal. Nádherné záběry a milé doplňující komentáře.
VANDA Blaškovič
9.12.2014 16:31
Radku krásné, co kdyby jsi nám některým začínajícím velkým fotografům udělal malou školičku fotografování na pokračování ? Myslím tím takové ty užitečné rady?
Radovan Cakl
8.12.2014 21:54
Děkuji za pochvalné reakce. Nejsem bývalý učitel, jen rád fotím. A když něco vyfotím, zajímá mne, co to vlastně je. Zásluhu na obrázcích má i Jíťa, která mne, když něco dělá na zahradě, často zavolá, "Honem vem foťák, tady je ..."
Dagmar Vávrová
8.12.2014 21:37
Velmi pěkné záběry, které každého milovníka přírody potěší. Žabičky, vážky, ještěrky i ptáčky tady nafotila řada čtenářek a jsou ve fotech dne i60.cz na rajčeti, ale tak pěkný komplet snímků z přírody tady nebyl ani v soutěžních vernisážích. Je vidět, že máte přírodu rád a znáte i odborné názvy. Nejste bývalý učitel přírodopisu ?
Hana Šorejsová
8.12.2014 21:18
Je to nádhera, užila jsem si to teprve nyní a ještě to s komentářem ukáži vnoučatům, Radku díky.
Miroslav Štorch
8.12.2014 19:36
Díky Radku za technické informace, to je super vybavení. Kdysi jsem brousil optické čočky z kostek skla na optické průmyslovce v Praze 8 - Karlíně, ale netušil jsem jak dokonalé objektivy se budou vyrábět k tehdy ještě neznámým digitálním fotoaprátům. Místo složitých barevných vývojek si dnes kdokoliv může zpracovat na počítači krásné snímky. Jsem rád, že po soutěžních vernisážích se snad čtenáři na i60-ce zbaví autocenzury a dočkáme se dalších vernisáží nebo fotogalerií i bez soutěží. Podle abecedy jsou ve Fotech dne snímky od paní Antlové až po paní Žichovskou. Snad také něco připraví podle jejich výběru :-) Třeba ještě v Adventu jako ty. Nebo někdy později až se nebude dělat pracně cukroví ? Nechme se překvapit. Jeden čtenář fotograf už nás tady zval na jeho prodejní výstavu fotografií v Brně - do kavárny. Kdo tam byl ?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA