Fotogalerie: Výlet vlakem
na hrad Český Šternberk
9. 12. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Olga Štolbová
10.12.2014 22:33
Marie, díky za moc hezké povídání a krásné fotky, nalákala jsi mě, určitě se tam na jaře vydáme. Takové výlety mám ráda, a ty fotky, fakt, umíš.
Marie Magdalena Klosová
10.12.2014 21:58
Tak tento hrad chybí ještě v mých sbírkách,a to já hrady ráda!
Díky za půvabnou prezentaci.
Marie Novotná
10.12.2014 17:04
Moc děkuji Zuzce za jedničku a kladné hodnocení od všech.Fotím tím nejobyčejnějším a nejlacinějším Nikonem COOLPIX,16,1 Mgp,Musím se přiznat,že moje fotky jsou jen takzvané cvaky.Nemám tušení co je exif.Po nějakém čase,jsem začala zmenšovat fotky-pro snadnější nahrávání do alb -Zoner foto, a umím použít jen nepatrnou část z možností,které poskytuje.(ořez,srovnání horizontu,zmenšení,)Díky Zdence Žichovské už umím na foťáku korekci.Velice mě těší,že jste mne nazval kolegou,ale moje ,,kvality" jsou jen na tom nejnižším stupínku.
Radovan Cakl
9.12.2014 20:21
Hezky popsané putováni za poznáním a pěkné fotky. Jsem rád, že jste se přidala. To krásné počasí na těch fotek vynikne. Mohu se zeptat, čím fotíte a jaký používáte fotoeditor? Škoda, že jste nenechala exif u fotek. Údaje o nastavení foťáku mohou ostatním pomoct. Ale jako kolega fotoamatér chválím :-)
Zuzana Pivcová
9.12.2014 18:53
Mé hodnocení je na krásnou jedničku. Líbí se mi, Maruško, že to nejsou žádné profesionální umělecké záběry, ale zmapovaný výlet ve stylu: Pojeďte s námi. Když si prohlédnu ty fotky, vím, čím a kam pojedu, kudy půjdu bez námahy či s námahou pěšky, co mě kde čeká, a když nebudu chtít či moct jet, alespoň mi zůstane informace, pro mě milejší než vyčtená v oficiálním průvodci.
Hana Rypáčková
9.12.2014 18:44
Český Štemberk ,svůj svému, navrácen rodině...Tak to má být.Když zazvoníte a budou doma rádi vás provedou.
/Někdy dávno jsme to v Dánsku zkusili, museli jsme počkat, cinkal tam v jídelně příbory, jak rodina ještě obědvala.Když bylo po obědě, ocitli jsme se v jídelně i my./
Alena Vávrová
9.12.2014 17:50
Hezký výlet a pěkné snímky, které mi připomněly, jak je to už dávno, co jsem tento hrad s rodinou také navštívila. Vyšlo vám i krásně počasí.
Miroslav Štorch
9.12.2014 13:38
Protože jsem tady také zveřejnil několik fotografií o Českém Šternberku, tak mám k němu vztah z mládí, kdy jsme na ostrově v Sázavě bydleli ve stanech. Díky za hezký článek a reportážní fotografie z cesty.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA