O strašně hnusném čertovi
6. 12. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zoja Sedláčková
7.12.2014 22:05
Dík za komentáře. Moc se mi nechtělo ale musela jsem s pravdou ven hned. Vzala jsem dcerku dolů do sauny a ukázala jí kostýmy ve skříni. Nelíbilo se jí to a řekla mi "Ale ta čarodějnice ve Studiu kamarád nejsi ty, že ne. Je ti jenom podobná, viď?" Mluvila o Jitce Molavcové, jestli si na tu postavu pamatujete. Nikdy by mne nenapadlo, že máme něco společného.
Olga Štolbová
7.12.2014 10:29
Hezké povídání, takové kolektivní nadělování muselo být prima. Věřím, že na to všichni vzpomínají, a pro děti to nebylo tak stresující.
Marie Magdalena Klosová
6.12.2014 22:58
Naše nadílka se "konala" vždy" za okno" a musím říct,že nepostrádala tajuplnosti.Zůstalo to tak dodnes,a to i mezi námi dospěláky.Pootevřené okno v setmělém pokoji a za záclonou balíček je "chvilka poezie" ve shonu všedních dní.
Jana Šenbergerová
6.12.2014 17:34
Zojo, moc by mě zajímalo, jestli se konal "coming out", jestli hned, nebo až po letech. :-)
Z dětství mám jednu příšernou vzpomínku na setkání s čertem. Dodneška nevím, o co tehdy šlo.
VANDA Blaškovič
6.12.2014 13:53
Není čert jako čert! Na některého se nezapomene celý život...a to již Vám Zojo nikdo neodpáře. Výborné !
Hana Rypáčková
6.12.2014 08:36
Dobrý Zojo.Musím se přiznat, že jsem dosud moc nevzpomínala.Ve víru současnosti.A s vámi se také vracím do vzpomínek a odkrývám vrstvy zapomnění.Je to hezké.
Taky se mi zdá, že chodí méně Svatých trojic a jsou rok od roku mladší.
Zuzana Pivcová
5.12.2014 21:32
To jste asi musela být pěkně zmaškařená. Já jsem dnes viděla v OC na Pankráci mikulášskou nadílku pro děti. Čertík byl nějaký mladý muž, který byl z celé sestavy nejsympatičtější, a děti, které zpívaly a recitovaly, se místo s Mikulášem chtěly skoro všechny fotit s čertem!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA