Můj otevřený dopis panu
režisérovi Filipu Renčovi
30. 11. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Balúchová
30.11.2014 18:39
Pokud jsem to dobře pochopila,tak pan Horáček má právo napsat svůj názor panu Renčovi a pan Renč má možnost si ho buď přečíst nebo ne.
Jana Šenbergerová
30.11.2014 12:33
Moc by mě zajímalo, kdo rozhoduje o tom, co komu přísluší. Nejspíš kdo chce psa bíti, vždy si hůl najde. A politika se k tomu báječně hodí.
Hana Šorejsová
30.11.2014 08:24
Od výsledku hlasování se ihned distancovalo pět radních. Velice překvapivý a znepokojivý je fakt, že podle bodového hodnocení snímků Renčův film nepatřil mezi nejlepší. Naopak experti ho zařadili mezi nejhorší projekty! Renč v reakci na kritiku uvedl, že s udělením grantu nemá nic společného, protože projekt nepodával on, ale producent. "Nebudu se otravovat idioty, kteří mě nenávidí. Ať si pražská kavárna mluví jak chce, o čem chce. Mně je to jedno. Dělám svojí práci a je mi to jedno. Ať se každý stará o svoje projekty, svoje filmy a nestará se o moje filmy," to je citace z Lidovek. Pane Tomáši Horáčku máte rovněž mé sympatie a podporu.
Jan Blahoslav
30.11.2014 01:26
Pan Renč chodí dokonale oblečen. A to je celé, jeho poslední filmy jsou stejně oblečené. Na kamarádšoft se Zemanem dojede.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA