FOTOHÁDANKA TÝDNE:
vítězí Květa Křivohlávková!
28. 11. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Bohumír Petzný
28.11.2014 23:48
Nejsem tu dosti dlouho,ale je to zajimavé,mám střídavé úspěchy při luštění,ale , Vám musím blahopřát paní Křivihlávková.
Jan Blahoslav
28.11.2014 23:27
A nechcete sepsat Váš životní příběh s fotografiemi, paní Křivohlávková? To bych si početl. Samozřejmě že gratuluji k dokonalému výkonu.
Květa Křivohlávková
28.11.2014 22:49
Přeji hezký večer, moc děkuji a omlouvám se že píšu až tak pozdě. Byla jsem hlídat vnučky, takové moje zlatíčka. Jinak se přiznám, že jsem si nedávno na stará kolena udělala další školu kde jsem maturovala z výpočetní techniky. Když Vám povím, že můj nejstarší syn rozebral počítač a vše mi hustil do hlavy, tak mi nebudete věřit :))) Jinak vše mě naučila škola, tedy to co potřebuji s PC umět. Jinak hledám stylem google. Zadám co potřebuji, ted tu lanovku, dala jsem červenou a hledala, ale koukněte, hned to nebylo:)))) Jinak, když něco nevím a zeptám se syna pomalu mi ťuká na čelo, že když já to nevím, tak on rozhodně nééé. No a o mě, jmenuji se Květa, ráda se učím nové věci, čtu, tvořím, zahradničím, cestuji, a PC je moje závislost:))) Mám dva kluci, dvě vnučky, pracuji v dopravě. Ještě jednou všem moc děkuji, soutěž je SUPER!!!! Prostě musím hledat a to mě baví:))
LENKA VORÁŘOVÁ
28.11.2014 22:21
gratulka pané Květě, dnes má očividně šťastný den :) A na vizitku se také už moc těším
Také jsem se netrefila v prostřední fotografii, nenapadlo mě, že je to mimo Evropu.
Miluše Hasenohrlová
28.11.2014 19:04
1.Tomáš Plekanec
2.Ještěd,na vrcholu je televizní přijímač
3.pevnost Klis ve Splitu v Chorvatsku
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA