Naše tipy na vánoční dárky nejen pro babičky a dědečky i vnoučata
Ilustrační foto: pixabay.com

Naše tipy na vánoční dárky nejen pro babičky a dědečky i vnoučata

22. 11. 2013

Nákupy vánočních dárků jsou v plném proudu. Podle obchodníků lidé najdou pod stromečkem stejně jako loni převážně elektroniku, zejména tablety či chytré telefony. Potěšit své blízké ale můžete i hezkou knihou, kvalitní kosmetikou či nevšedním zážitkem. Tady je několik tipů.

Jsou to tipy pro vaše partnery, ale i vnoučata a také vaše čtyřnohé miláčky. Třeba se necháte některými z nich inspirovat.

Dárky pro partnera babičku a dědečka:

Relaxační pobyt v konopných lázních

Konopné-lázně-hotel-Bobík-525x400.jpg

Dopřejte svému partnerovi víkendový pobyt v konopných lázních, které jsou součástí Hotelu Bobík ve Volarech. Ubytování na dvě noci pro dvě osoby s polopenzí a základními konopnými procedurami vyjde na 3050 Kč. Více informací zde.

Náš komentář: S wellness pobyty se doslova roztrhl pytel. Ovšem položit se do konopné lázně, to je hodně zajímavý relax...

Digitální fotoaparát Canon IXUS 185

foto.png

Canon IXUS je 16MP fotoaparát, který se vyznačuje moderním stylem a jednoduchou obsluhou. Stačí zamířit a stisknout spoušť! Fotoaparát je vybaven 8× optickým zoomem s inteligentním IS pro ostré a detailní fotografie a také filmy HD. Můžete jej nyní koupit v akci i s pouzdrem za cenu 1 990 Kč na megapixel.cz.

Náš komentář: Ideální pro dědečka i babičku na focení vnoučat i na dovolenou. V magazínu i60 chystáme další fotosoutěže, takže se bude určitě hodit!

Vánoční předplatné do Národního divadla

narodni.png

Vyzkoušejte Vánoční předplatné Národního divadla pro seniory. Obsahuje celkem 4 představení a je za zvýhodněnou cenu! Všechna díla patří ve svém žánru mezi klasiku. Molièrova hořká komedie Pán z Prasečkova s Václavem Postráneckým v hlavní roli pojednává o po staletí se neměnící lidské povaze. Obě opery, jak Verdiho Rigoletto, tak Smetanovy Dvě vdovy, jsou plné krásných melodií a hudební fantazie. Čajkovského Šípková Růženka podle námětu známé pohádky se řadí mezi nejpopulárnější světové balety. Předplatné od 600 Kč lze objednat zde.

Náš komentář: Divadelní klasika ve "Zlaté kapličce"? Dárek, který rozhodně potěší každou kulturní duši...

 

Dárky pro vnoučata:

Svítící globus Antiquus 37 cm

21589105_295_295_nowm_fit.jpg

Globus vytváří starožitný vzhled s vyznačením současné politické kartografie. V tomto stylu se plochy oceánu vyznačují hnědým povrchem. Po rozsvícení globu se zvýrazní barevné politické uspořádání světa.Globus můžete koupit za cenu 2099 Kč zde.

Náš komentář: Tak konečně se splní vysněný sen - cesta kolem světa za devadesát vteřin...

Přenosný Bluetooth pártyreproduktor

reprak.png
Moderní reproduktor s vestavěným zasouvacím kabelem, který se hodí pro jakékoliv zařízení. Přehrávejte hudbu nahlas kdykoli a kdekoli. A ještě si k tomu můžete zazpívat do mikrofonu. Objednat můžete za cenu  například zde.

Náš komentář:  Má vaše vnouče rádo hudbu? Nyní ji dobře uslyší nejen doma, ale třeba i na chatě nebo na návštěvě u babičky a dědečka. P.S.: Zpívá celá rodina!

Odrážedlo Yedoo Tootoo

jedu.png
Odrážedlo naučí děti rovnováze a připraví je na první kolo. Výrazně rozvíjí jejich pohybové schopnosti, jistotu pohybu a procvičuje pozornost. Koupíte jej za 2990 Kč například zde.

Náš komentář:  Každý děděček je pyšný, když naučí své vnouče jezdit na kole. Tím nejlepším předstupněm je odrážedlo. Z něj přejde dítě na kolo bez problémů...

Dárky pro vaše čtyřnohé miláčky:

Set pro kočky

kočky.png
Luxusní závěsné lůžko na topení pro kočky pořídíte za 449 Kč zde.

Termo podložka pro psy
obrazek_66018_l.JPEG
Velice jemná a hřejivá deka pro pejsky s motivem tlapek. Vhodná jako ochrana nábytku, doplněk pelíšku i jako podložka do klece či přepravky. Koupíte ji za 395 Kč zde.

 

vánoční dárky
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.