Obrazy Karla Benetky
Foto: autorka

Obrazy Karla Benetky

17. 11. 2019

Tentokrát jsem si pro vás připravila obrazy známého malíře a karikaturisty Karla Benetky. Byly krátce vystaveny začátkem září v Novoměstské radnici v Praze. Při návštěvě výstavy jsem měla příjemný zážitek. Ve vchodu se mne štíhlá sympatická paní zeptala, jsem-li náhodný návštěvník. Představila se jako Benetková, autorova manželka. Chvíli si se mnou povídala.

V krátkých informacích na výstavě o sobě autor napsal mj.: „Tak se teď radostně prodírám životem, maluji obrazy, kreslím vtipy, ilustruji knížky, a dokonce i učebnice, a někdy dokonce i trochu sochařím. Když už mě od té práce začínají bolet záda, vezmu pero a napíšu nějakou básničku nebo nějakou povídku či pohádku nebo něco podobného.“ Více se můžete dozvědět o autorovi na jeho stránkách http://www.benetka.cz/.

Předem se omlouvám, že názvy obrazů tentokrát neuvádím. Chtěla jsem vám jich ukázat co nejvíc a samostatné focení všech názvů a jejich následné psaní k fotkám by mi připadalo poněkud masochistické. Kromě toho většinu tvoří obrazy abstraktní. Prohlédnete si je?

Hodnocení:
(5.1 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.