Pro vitalitu a regeneraci
FOTO: saloos.cz

Pro vitalitu a regeneraci

12. 9. 2019

Ideálním zdrojem energie pro sport a dobrou kondici je hořčík. Je přítomný v každém orgánu lidského těla. Tento minerál je životně důležitý pro naše zdraví a pocit pohody.

Hořčík posiluje nervový systém a chrání tělo před stresem a únavou. Ve vypjatých situacích ale organismus spotřebovává mnohonásobně více hořčíku než obvykle. Proto je třeba hořčík při každé stresové nebo fyzické zátěži doplňovat. Znáte nejlepší způsob jak zvyšovat hladinu hořčíku? My ano.

Nejlépe ho doplníte zdravým jídelníčkem a kosmetikou tzv. transdermální terapií. Ve zkratce TMT transdermální magnesium terapie. Studie prokázaly, že přijímání hořčíku kůží je velmi efektivní. Aplikací oleje na pokožku se totiž nemůžete předávkovat, tělo si vždy vezme jen tolik, kolik potřebuje a hořčík se lehce dostane na ta správná místa.

Hořčíkový olej Saloos, obsahuje hořčík získávaný z čistě přírodního zdroje. Pochází z prastarého evropského mořského dna Zechstein (z hloubky cca. 1600 metrů), které je 250 mil. let staré. Hořčík je extrémně důležitý pro nespočet procesů v těle a čím více pohybu máte, tím více ho potřebujete. Masáž hořčíkovým olejem pomáhá k uvolnění namožených svalů a dalších částí těla. Zvyšuje odolnost organismu, protože pozitivně ovlivňuje imunitní systém. Zbavuje stresu a podporuje klidný spánek. Pomáhá zvyšovat úroveň výkonu a urychluje regeneraci svalů. Hořčíkový olej si můžete přidat také do uvolňující lázně pro vaše unavené nohy po dlouhém cestování nebo sportu.

Snadná aplikace
Použití je jednoduché, stačí na vybrané části těla nanést ráno a večer 3-10 střiků dle potřeby a vetřít nebo vmasírovat do pokožky. Necháte vstřebat a působit. Hořčíkový olej může způsobit jemné brnění pokožky či začervenání, které je ovšem jen přechodné. Můžete ho využívat také během těhotenství i kojení. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nepoužívejte v oblasti očí, na čerstvě oholené oblasti či poraněnou pokožku.

Objevte kouzlo hořčíku, zbavte se napětí a vytvořte si domácí pohodu.

zdraví
Hodnocení:
(5.2 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.