Chřipkové období aneb Jak probudíme náš imunitní systém?
FOTO: Vegall Pharma

Chřipkové období aneb Jak probudíme náš imunitní systém?

6. 9. 2019

Dobře fungující imunitní systém je základem celkově vyváženého stavu a naší výkonnosti. Vždyť stále více lidí trpí až neobvykle často nachlazením, a to nejen v typických dobách vyššího výskytu nachlazení během zimy.

Mnozí z nás se prokýchávají a prostonávají od jedné infekce k další. Kdybychom mohli vidět, kde v zimě všude číhají viry - ve vlakovém kupé, v autobuse, v klimatizaci v kanceláři - lépe bychom obrnili náš imunitní systém.

Původci nachlazení jsou velmi malí, kolují v milionech ve vdechovaném vzduchu a mohou vyvolat rýmu, kašel a nachlazení. Ale samotné velké množství těchto choroboplodných zárodků nedokáže v zimě vyvolat nachlazení. Naším nejdůležitějším spojencem proti nachlazením je právě náš imunitní systém. Čím flexibilněji reaguje, tím lépe jsme obrněni.

Imunitní síla: otázka vitaminových zásob

Jednostranná výživa, nikotin a alkohol, ale také stres a duševní konflikty berou našemu organismu uložené rezervy živin a vybíjejí naše imunitní baterie. Děti a stresovaní starší lidé jsou ve zvláštním ohrožení, že se dostanou do imunitně zátěžové situace. Zdravou výživou můžeme náš imunitní systém významně ovlivnit a posílit. Pokud v naší výživě dlouhodobě chybí určité mikroživiny, jako vitaminy, minerální látky a stopové prvky, imunitní systém již nemůže podávat dostatečný výkon a reaguje přetížením. Riziko infekce se tak zvyšuje. v době, kdy je tělo vystaveno mimořádně velkému zatížení (např. ve stresových situacích, chladných ročních měsících a ve chřipkových obdobích), spotřebovává podstatně více těchto mikroživin.

Dobře vybaveni v každém ročním období

Skalní růže, rostlina Cistus incanus ssp. creticus je již od antických dob známa v přírodním lékařství pro své výborné vlastnosti. Extrakt z této rostliny je komplexní směsí takzvaných polyfenolů. Ve vhodném dávkování a v kombinaci s vitamíny, minerálními látkami  a stopovými prvky slouží podle imunologických potřeb k zásobování imunitního systému. Doplněk stravy Immun44® v kapslích a sirupu pro děti obsahuje vedle 44 vitálních látek také tento extrakt ze skalní růže.

Test potvrzuje: 44 vitálních látek jako optimální imunitní štít

Komplexní imunitní složení bylo testováno i na zaměstnancích nemocnice (lékařky, ošetřovatelský personál). Již po 3 měsíčním užívání přípravku Immun44® se u osob projevil o 50 % snížený počet dní absence v práci oproti osobám, které užívaly pouze placebo. U skupiny užívající Immun44® byla navíc doba trvání imunitních infekcí přibližně o polovinu kratší. Test tak mohl jasně a objektivně potvrdit, jak důležité je si svůj imunitní systém včas „nabít“ a připravit, aby byl člověk odolnější vůči choroboplodným zárodkům citlivým na přípravek Immun44®.

Immun44-kapsle.jpg

Pro příjemně a klidně prožité dny v chřipkovém období nyní lékárny nabízejí rostlinný přípravek Immun44® (doplněk stravy) ve formě kapslí nebo sirupu. Volně k dostání pouze v lékárnách bez lékařského receptu.Více na www.imun44.cz.
Nyní speciální balení IMMUN44 BOX za výhodnou cenu: Immun44 60kapslí + svačinový BOX + omalovánka + pastelky.

 

zdraví
Hodnocení:
(5 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.