Až se ochladí. Móda pro začátek podzimu
Ilustrační foto: pinterest.com

Až se ochladí. Móda pro začátek podzimu

20. 9. 2019

Dny jsou ještě teplé, ale rána chladná. Už se nedá chodit jen v tričku nebo v letních šatech. Konec léta a začátek podzimu jsou ideální dny na různé svetříky, saka, lehké bundičky. Zpravidla jde o univerzální kousky, které se dají dobře kombinovat.

Propínací svetr, sako, jednoduchá lehká bunda, klidně třeba džínová. To jsou tři věci, jejichž majitelky zpravidla neříkají: Já nemám co na sebe. Končící léto je tou pravou dobou si některou z nich pořídit nebo se probrat v těch stávajících a zkombinovat je s dalšími obyvateli šatníků.

Právě v této době se v obchodech svetříky, saka a lehké svrchní bundy objevují a právě letošní podzimní módní trendy naznačují návrat k tomuto klasickému stylu oblékání. Je to dobrá zpráva, protože jde o styl, který sedí ženám mladým i starším, hubeným i korpulentním. Jde jen o to zvolit správný tvar, barvu, materiál, umět je zkombinovat s džínami, černými kalhotami nebo klidně s rozevlátou letní sukní. Jde o to se nebát.

Květovaná dlouhá letní sukně může v pozdních letních dnech vypadat skvěle v kombinaci s džínovou bundou a zpravidla sluší ženám všeho věku. Stejně tak světlé sako na jednoduchém tričku s jednobarevnými kalhotami.

Tak tady je malá inspirace, že tento styl klasického oblečení je věčný a vděčný a poslední teplé dny s chladnými rány a večery jsou pro něj ideální čas.

móda
Hodnocení:
(5.2 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

14%