Doba obrázková a divoká
Ilustrační foto: pinterest.com

Doba obrázková a divoká

28. 8. 2019

Nejjednodušší a nejlevnější způsob, jak změnit vzhled bytu? Vyměnit obrazy. Pěkně je promíchat, dát k sobě takové, které spolu na první pohled neladí.

Fotky, kresby, malby, plakáty, vše pěkně pohromadě, až je z toho pořádný chaos. Je to módní a sympatický trend.

Někdo má doma řadu let, ba i celý život, viset několik stejných obrazů. Někdo je má vzácné, někdo dává přednost laciným reprodukcím či obrázkům, ke kterým má nějaký citový vztah. Ale má tam pořád ty stejné. Někdo naopak mění výzdobu stěn podobně často, jako se mění levná trička.

Říká se, že to, co si člověk pověsí na zeď, hodně vypovídá o jeho vkusu, názoru na svět. Jenže současná móda toto tvrzení staví na hlavu. Designéři a bytoví architekti často na stěny věší zdánlivě nesourodé směsi, které však nakonec ve výsledku působí sladěně, zajímavě, krásně.

Kdo má chuť změnit vzhled nějakého pokoje, je pro něj právě kouzlení s obrázky a fotografiemi nejsnadnější způsob. Zajímavé obrazy, malby, fotky se dají koupit v nejrůznějších obchodech, stejně  tak jako nejrůznější rámy a rámečky. A do nich si samozřejmě každý může dát fotky své. Nebo si z nich udělat koláž. Nebo si něco namalovat. Nebo si do takového velkého rámu dát třeba jen jeden sušený list. Fantazii se meze nekladou, podstatné je kombinovat věci zdánlivě nekombinovatelné.

Tady je malá inspirace, jak neobvykle mohou nyní stěny vypadat, když se na nich vytvoří takový působivý chaos. No a když to majitele bytu přestane bavit, sundat se to přece dá kdykoli.

obrazy vybavení bytu
Hodnocení:
(5.3 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.