Ležérní móda pro každý věk
Ilustrační foto: pinterest.com

Ležérní móda pro každý věk

15. 7. 2019

Konec s řečmi typu: To se už v mém věku nehodí. A také s větami: Na to nemám postavu. Existuje styl oblečení, který sluší mladým i starým, hubeňourkám i baculkám. Chce to jen trochu odvahy vybočit ze stereotypu. Léto je pro to ideální čas.

Volné haleny, plandavé kalhoty se širokými nohavicemi. Šaty, které vlastně nemají tvar a jsou dlouhými tunikami. Vše v přírodních barvách, z bavlnu či lnu, s minimální či žádnou příměsí umělých materiálů. Někdo takové oblečení nemá rád a označuje ho za beztvaré, pomačkané, málo ženské. Někdo na něj naopak nedá dopustit a říká: Je pohodlné, vzdušné, skryje nějaký ten nedostatek či přebytek.

Léto je čas, kdy je dobré odhodit předsudky a vyzkoušet si něco, co se nám třeba zdá pro nás naprosto nevhodné. Mnohé ženy bývají v kabinkách obchodů překvapeny, když si zkusí něco, o čem si myslely, že se to právě pro ně nehodí. Není řečeno, že v tom musí hned odejít, koupit si to. I zkouška mnohdy postačí k přehodnocení názoru na to, co takzvaně sluší či ne, co se hodí či ne, k zamyšlení se, co dál.

Volné letní ležérní oblečení má stejně velkou skupinu vyznavaček jako odpůrkyň. Tak tady malá ukázka toho, jak pohodlně se dá v létě oblékat. A je na každé ženě, jestli takový styl do svého života pustí či ne. Ale je dobré vědět, že existuje.

móda
Hodnocení:
(5.1 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%