Skutečně účinná dovolená? Odpojte se!
Ilustrační foto: ingimage.com

Skutečně účinná dovolená? Odpojte se!

15. 7. 2019

Každá dovolená nebo výlet je od toho, aby si vaše mozkové závity odpočinuly a vaše myšlenky se stočily směrem k vám, k vaší rodině, k novým zážitkům. Proto se rádi uchylujeme do lesů nebo do hor, kde je internetového připojení jako šafránu.

Jak to ale udělat, abychom ani v takových místech nesešli z cesty? Řešením jsou offline mapy nejoblíbenější české mapové aplikace Mapy.cz, které si jednoduše stáhnete do mobilu. Fungují totiž bez připojení k internetu a jsou zcela zdarma. Po jejich aplikaci se neztratíte ani v tom nejhlubším lese, a to ani v případě, že vyrazíte za hranice České republiky.

 Mapy.cz_Stopař.jpg

Funkce Stopař, kterou lidé využijí při sledování své výkonnosti, zlepšení orientace v terénu a zaznamenání samotného výletu ještě umí rozpoznat aktivity, které turisté dělají a umožňuje rovnou ukládat veškeré jejich záznamy a kategorizovat je podle druhu aktivity a času.

 

Bez připojení k internetu můžete na dovolenou bez obav vyrazit i se svými vnoučaty. Přes den se s nimi vyřádíte v přírodě a večer, když sami chcete po náročném dni trochu odpočívat, jim můžete v aplikaci Pohádky pustit jejich oblíbené dětské příběhy. A to nejen ty generacemi prověřené a nestárnoucí, jako jsou KrtečekPat a MatJen počkej!, Bolek a Lolek si hrají či Pepek námořník, ale i nové Lego příběhy, Autopohádky nebo Příhody neposedného oblečení. Bavit se děti mohou nejen na telefonech, ale i tabletech.

Na dovolenou nejen offline, ale i nalehko
Ať už trávíme dovolenou v Česku, nebo za hranicemi, není vždy možné sbalit na cesty všechno to, co používáte denně doma. Většina lidí dokonce vyndává z peněženky většinu věrnostních karet, pro případ, že by je snad ztratili, nebo jen proto, že ví, že je pravděpodobně nebudou potřebovat. Ale co když se stane, že se vám přece jenom bude některá hodit? Pak není nic jednoduššího, než je mít prostřednictvím mobilní aplikace Kupi.cz nahrané ve svém telefonu. Ten si totiž většina z nás na dovolenou vezmu a nosí ho skoro vždy u sebe. V aplikaci vypadají karty jako jejich skutečné plastové předlohy. Automaticky nastavené jsou nejznámější značky zhruba 230 zavedených obchodů, lékáren a dalších prodejen. Ovládání je velmi jednoduché. Zkuste to také a zjednodušte si život a využívejte všech akcí a slev v plné míře. Aplikace je zcela zdarma a umožňuje také sestavovat nákupní seznamy nebo sledovat vývoj ceny u másla, vajec, piva a dalších surovin.

Aplikace Kupi.cz - Věrnostní karty.JPG

Seznam
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5.7 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.