Litoměřice 2020
FOTO: pixabay.com

Litoměřice 2020

18. 6. 2019

Vážení přátelé a členové portálu I60. Ráda bych Vás informovala o přípravách a podrobnostech nadcházejícího přátelského srazu seniorů, Litoměřice 2020, které se uskutečni v termínu 15. - 17. 05. 2020 v Litoměřicích.

Ubytování s polopenzí je zajištěno v Grandhotelu Salva na Mírovém náměstí v Litoměřicích, ubytovací kapacita je 50 lůžek. Pokud by tento počet nestačil, je možné zarezervovat ještě penzion U Borovičků pro 10 - 12 osob.

Cena za osobu a noc činí 300Kč (díky přislíbeným sponzorským příspěvkům), není to však konečná částka, jelikož na dalších finančních darech usilovně pracuji. Důležitým aspektem je i projevený zájem o akci z řad seniorů, v tuto chvíli vycházím z počtu 50 osob.

Program setkání byl průběžně konzultován a odsouhlasen, zveřejňuji jeho finální podobu.

15. 05. 2020
10:00 - 13:00 příjezd, sraz a ubytování v Grandhotelu Salva
14:00 společný pozdní oběd
16:00 kulturní program
19:00 večeře

16. 05. 2020
08:30 pro zdatné turisty odjezd a výstup na Milešovku, pro sváteční turisty Radobýl, Knobloška, případně Kamýk, pro ty, kteří turistice neholdují, se přímo ve městě naskýtá ke zhlédnutí nepřeberné množství pamětihodností, jednou z nich je i návštěva vyhlídkové věže u katedrály sv. Štěpána, v areálu litoměřického biskupství na Dómském pahorku. (Foto nad článkem.)
12:30 - 13:30 oběd
14:30 plavba výletní lodí trasa Litoměřice - Ústí nad Labem a zpět
od 19:00 večeře

17. 05. 2020
08:30 odjezd na zámek Ploskovice, prohlídka zámku a parku
11:00 - 12:00 oběd, restaurace v areálu zámku
13:00  odjezd nádraží Litoměřice a Lovosice

Časový harmonogram je pouze předběžný, upřesní se po zadání závazné objednávky na plavbu a návštěvu zámku.

O sponzorských příspěvcích, dalších finančních darech, jako i případných změnách a aktualizacích Vás budu průběžně informovat.

Považuji za nutné ještě dodat, že toto připravované setkání se podstatně liší od těch minulých, avšak snaha přefinancovat ho z velké části sponzorskými příspěvky nás v jistém smyslu zavazuje a celé akci dodává poněkud formálnější ráz.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jelikož v době přípravy článku byly vysloveny i jiné názory a návrhy k organizaci setkání, rozhodla jsem se je vzít v potaz a navrhnout i další, resp. jinou možnost realizace.

Nutnost sponzoringu jsem považovala za samozřejmost, protože bez něj by byla celá akce pro většinu zúčastněných z hlediska financí neúnosná. A ono je pokaždé něco za něco. Pokud byste však trvali na setkání neformálním, na jaké jste zvyklí, tedy bez sponzorů, ve vlastní režii, je možné tak učinit, ovšem prvořadým úkolem by bylo změnit ubytování. Hotel Roosevelt, který je od historického centra vzdálen pouze 400m, nabízí kapacitu až 60 lůžek (s přistýlkami) se snídaní a cenově je oproti plánovanému Grandhotelu dostupnější, jinými slovy, zvládli bychom to i bez finančních darů. Potřebuji tedy znát Vaše přání, očekávání a hlavně rozhodnutí, k jakému typu setkání se přikláníte. Bez sponzoringu by se zákonitě jisté aktivity neobešly bez částečných omezení, zajisté, výletní plavba lodí by zůstala.

V neposlední řadě je pro mě důležitá informace, zda mám nebo nemám pokračovat v oslovování sponzorů.

Váš názor na chatu bude pro mě závazný.

Účast na setkání nahlaste prosím na můj email beabh@centrum.cz

V tuto chvíli je do Litoměřic přihlášených 45 osob. Věřím, že se nevyskytne, neobjeví žádná nepředvídatelná událost, která by nám narušila, potažmo překazila jak přípravy, tak i samotný sraz a jeho průběh.

Těším se na setkání s Vámi.

Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 19 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

14%