Setkání přátel i60.cz.v Kořenově - Jizerské hory 2019 - Děkuji Vám všem...
Jindra Hubačová

Setkání přátel i60.cz.v Kořenově - Jizerské hory 2019 - Děkuji Vám všem...

8. 6. 2019

Vážení a milí přátelé, ano, děkuji všem, kteří přijali mé pozvání do Kořenova a přijeli na setkání i ze vzdálených koutů naší krásné země. Je to obdivuhodné, jste prostě parta statečných, skvělých lidiček a jsem ráda, že jsem Vás poznala.

Je to již týden, co jste přijeli do Kořenova na nádraží a já poprvé viděla vaše veselé, sympatické tváře. Nevěřila jsem, že někdo může být tak svěží a usměvavý po i 8 hodinách jízdy vlakem.

Jsem ráda, že se nám setkání vydařilo a že jste, myslím, byli všichni spokojení jak s ubytováním, tak se stravováním. Nemalou měrou přispělo k dobré náladě i skvělé počasí, přesně dle objednávky. Mnozí jste byli v Jizerských horách a Krkonoších /Harrachov/ poprvé, takže doufám, že vaše očekávání bylo naplněno a nikdo nebyl zklamaný.

Nemohu opomenout poděkovat naší  režisérce a herečce Evě Mužíkové a její scénické skupině, herečkám Alence Tollarové, Lidmilce Nejedlé, Pavlínce Houžvičkové a Libušce Křapové, která provázela scénu slovem..Scénka byla zpracována dle předlohy Nadi a Petra Špásových, za což jim oběma děkuji. Byly jste skvělé a přispěly k dobré náladě všech. Díky!

Hano Polednová, též Tobě a příteli Michalovi R. děkuji za hudební vložku, která též velmi zpříjemnila naše posezení.Díky!

Děkuji též Zuzce, za hezká slova a sbírku jejích krásných básní, kterou mi darovala i s osobním věnováním. Zuzko, díky !

Též chci poděkovat Redakci i60, panu Honzovi Raškovi za zaslání dárku. Honzo, psala jsem Vám, že si vyzvednu příležitostně přímo v redakci, abych Vás poznala. Největší dárek však je moje radost, že se zadařilo.

V neposlední řadě děkuji za spoustu krásných slovíček na chatu a ve vzkazech.

Takže mějte se fajn a užijte si dalších výletů, dovolených a někdy zase naviděnou.

Jindra H.

 

 

 

Můj příběh
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.9 b. / 22 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%