Plavky pro boubelky. Existují a sluší
Ilustrační foto: ingimage.com a pinterest.com

Plavky pro boubelky. Existují a sluší

6. 5. 2019

Ta doba je opět tady. Plnoštíhlé ženy ohlížejí nové kolekce plavek, plánují léto u moře či bazénu a říkají: Tady zase nemají nic pro mě. Je jedno, jestli jde o korpulentní čtyřicátnici nebo šedesátnici, když přijde řeč na plavky, je to velké téma pro ženu každého věku.

Je to to doba podceňování se, trápení se, rezignace. Jenže velmi často zbytečně. Nikdy dříve ženy neměly tolik možností vybrat si oblečení k vodě, které by akceptovalo jejich postavu. To znamená, aby sedělo, podpořilo to, co je na konkrétní ženě pěkné a potlačilo to, co nechce dávat na odiv. A je úplně jedno, jestli je to velké břicho, povadlé břicho, silná stehna, velká prsa, malá prsa či co všechno může ženám samým na sobě připadat nehezké.

Skutečnost je často taková, že okolí si ničeho z toho nevšímá a mužům se mnohdy dokonce to, za co se žena stydí, připadá přitažlivé. Jenže to si většina žen vysvětlit nedá. Takže tady je každoroční předsezónní inspirace, co všechno je možné v obchodech hledat a vyzkoušet. Hlavní totiž je zkoušet.

Nejhorší je předem říct: To není pro mě. Někdy se totiž žena po takové zkoušce diví, že právě to co pro ni takzvaně není, jí nakonec sedí a sluší nejvíce.

móda
Hodnocení:
(4.7 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.