Šeková knížka plná slev pro majitele vozů ŠKODA
Ilustrační foto: skoda-storyboard.com

Šeková knížka plná slev pro majitele vozů ŠKODA

20. 1. 2019

Vlastníte některý z vozů ŠKODA CITIGO, FABIA, RAPID, OCTAVIA, ROOMSTER, YETI nebo SUPERB, jehož stáří je 4 a více let? Pak můžete využít Šekové knížky plné slev, díky které pořídíte servisní práci nebo vybrané díly až o pětinu levněji.

Šeková knížka plná slev je oblíbená služba společnosti ŠKODA AUTO, která opět platí po celý rok. Stačí si knížku jednoduše stáhnout (na tomto místě), nebo o ni požádat vašeho autorizovaného partnera ŠKODA, případně si ji objednat e-mailem zde.

Spoléhejte se na profesionály
U autorizovaného servisního partnera máte jistotu, že používá ŠKODA Originální díly a výrobcem předepsané technologické postupy - dobré vlastnosti vašeho vozu tak zůstanou zachovány.

Šekovou knížku můžete uplatnit u partticipujících servisních partnerů škoda (Seznam těchto partnerů najdete zde), a to tak, že vybranou šekovou knížku předložíte příslušnému partnerovi a z výsledné ceny servisu bude automaticky odečtena sleva uvedená na šekové knížce. Uplatnit lze i více slev najednou.

Příklad 1
Chci si nechat vyměnit tlumiče za cenu 5 000 Kč a brzdové destičky za cenu 2 000 Kč. Uplatňuji šek na slevu 20% na výměnu tlumičů a šek 20% na výměnu brzdových destiček. Sleva, kterou obdržím, bude 1 000 Kč na výměnu tlumičů a 400 Kč na výměnu brzdových destiček. Výsledná sleva bude 1 400 Kč.  

Příklad 2  
Chci si nechat vyměnit tlumiče za cenu 5 000 Kč, brzdové destičky za cenu 2 000 Kč. Uplatňuji šek na slevu 20% na výměnu tlumičů a šek 20% na výměnu brzdových destiček, dále chci uplatnit šek na autokosmetiku zdarma, jelikož celková výše opravy bude vyšší než 1 000 Kč vč. DPH. Sleva, kterou obdržím, bude 1 000 Kč na výměnu tlumičů a 400 Kč na výměnu brzdových destiček. Na uplatnění slevového šeku na autokosmetiku zdarma z celkové ceny nemám nárok, jelikož na výměnu tlumičů i brzdových destiček již byla uplatněna sleva. Výsledná sleva bude 1 400 Kč.    

Příklad 3
Chci si nechat vyměnit tlumiče za cenu 5 000 Kč, brzdové destičky za 2 000 Kč dále požaduji provést servisní prohlídku a další opravy v hodnotě 4 000Kč. Uplatňuji šek na slevu 20% na výměnu tlumičů a šek 20% na výměnu brzdových destiček, dále chci uplatnit šek na autokosmetiku zdarma, jelikož celková výše opravy bude vyšší než 1 000 Kč včetně DPH. Sleva, kterou obdržím, bude 1 000 Kč na výměnu tlumičů a 400 Kč na výměnu brzdových destiček. V tomto případě mohu šek na autokosmetiku zdarma uplatnit, jelikož cena servisní prohlídky a ostatních oprav překročila hodnotu 1 000 Kč vč. DPH a zároveň na tuto opravu nebyla poskytnuta žádná jiná sleva. Výsledná sleva bude 1 400 Kč a dále obdržím autokosmetiku zdarma.

Více informací získáte na Infolince 800 600 000.  

Šekovou knížku s jednotlivými slevami najdete v příloze Dokumenty pod tímto článkem.

šek.png

 

auta
Hodnocení:
(5.2 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Ke stažení
Sekova-knizka-2019_final_LR.PDF

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.