Zapečená krkovička
pro hladové krky

Zapečená krkovička
pro hladové krky

19. 9. 2012

V kastrolu zpěníme na oleji 4 nakrájené cibule a rovněž 4 stroužky česneku. "Nakostičkujeme" kilo krkovičky, hojně posypeme gulášovým kořením, hodíme na cibuli a podusíme doměka. Mezitím si uvaříme 4 sáčky rýže a klasicky - na oleji a cibuli - podusíme 2 sáčky kysaného zelí. Když je maso měkké, smícháme je s rýží.

Pak vytvoříme v pekáči několik vrstev - začneme polovinou zelí, na ně navrstvíme maso s rýží a zakryjeme zase zelím. A pozor, závěrečná pointa: to vše zalijeme čtvrt litrem smetany nebo šlehačky a dáme na půl hodiny zapéct. Pečeme asi půl hodiny při 180 stupních. 

Určitě se budete olizovat. 

gastronomie recepty
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 50. týden

Blíží se vánoční svátky a s nimi návštěvy v rodinách, u známých, a také jiné společenské události. A tak si tentokrát vyzkoušíme, jaké máte znalosti z etikety.

AKTUÁLNÍ ANKETA