Hraška - snadné obalování

Hraška - snadné obalování

2. 3. 2015
Hrašku kupuji v prodejně se zdravou výživou. Mají hrubší směs na obalování, která je ovšem ochucená. Jemnější bez ochucení je určena na zahušťování, ale zase si ji můžeme ochutit podle svého. Používám nejčastěji provensálské koření ze zahrádky, někdy i petržel a pažitku, česnek..

Obalovat lze maso i zeleninu. Výborné jsou cukety. Smažím na olivovém oleji, z obalu se udělá  křupavá krustička.

Hrašku nasypeme do misky, vyválíme ve směsi řízky, kousky zeleniny, houby, a odložíme na prkénko .Do zbylé směsi přidáme přiměřeně studené vody, aby bylo husté těstíčko, které nestéká z obalovaných kousků. Vkládají se do rozpáleného tuku a smaží po obou stranách do zlatova.

Ze zbytku nespotřebované hrachové  kaše můžeme uvařit polévku nebo ji jen zahustit.
recepty
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 12. týden

Vědomostní kvíz tohoto týdne bude určen zejména milovníkům poezie. Ale nebojte se, i ti, kteří poezii moc neholdují, si s otázkami jistě poradí...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Digitalizace postupně prostupuje všemi státními úřady. Jak jste na tom vy - využíváte možnost vyřizování nejrůznějších žádostí on-line (pomocí počítače či mobilu), anebo raději navštěvujete úřady osobně?

Pokud to jde, vyřizuji vše "on-line"

20%

Snažím se vyřizovat věci "on-line", ale ne vždy se mi to daří

20%

Nevím, neumím na to odpovědět

20%

Mám radši osobní vyřizování záležitostí na úřadech

19%

On-line nevyřizuji nic, je to pro mě složité

21%